Kategori: Flyg

6 oktober, 2011 av Redaktionen

Norwegians

Norwegian startar ny direktlinje mellan Stockholm och Åbo

Den 3 november startar Norwegian en ny direktlinje mellan Stockholmoch Åbo i Finland. Totalt kommer det bli fyra avgångar i veckan, varje måndag, torsdag, fredag och söndag.

– Åbo, Finlands officiella julstad och Europas kulturhuvudstad 2011 är en av de mest inbjudande städerna i Finland. En lagom stor stad som av många anses vara en konstnärlig oas med en årslång kulturfestival. I Åbo finns något för alla, svensk- och finskspråkiga teatrar, det berömda Sibelius museet och ett äventyrsland för barnen, säger Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian.

Äldre flygplan byts ut
Direktlinjen kommer att flygas med Boeing 737-800 flygplan som tar 186 passagerare. Under 2011 fasar Norwegian in 15 fabriksnya Boeing 737-800 flygplan med Dreamliner interiören SKY, samtidigt som flera Boeing 737-300:or fasas ut. De nya flygplanen innebär att miljöutsläppen och driftskostnaderna reduceras betydande. Norwegian installerar även trådlöst internet i alla nya flygplan och innan året är slut kommer över hälften av Norwegians flygplansflotta vara utrustat med WiFi.

Läs mer:
http://www.norwegians.com/

 

Kommentarsfunktionen är avstängd